fbpx Skip to main content

Leer met dit programma
jouw lichaam en geest
optimaal verzorgen

Upgrade nu en doe mee met het programma

Ondanks dat je er alles aan doet om je ambities waar te maken, zorg je nog niet op hoog niveau voor het optimaliseren van je lichaam en je levensstijl. Klinkt dit bekend?
Human Upgrade biedt je de mogelijkheid, om net als de beste sporters van de wereld, inzicht te krijgen in wat goed is voor jouw unieke biologie. Zo kan je je lichaam en geest optimaal verzorgen en het beste uit jezelf halen.

Dit gaan we in 3 maanden doen.

1. Inzicht

We beginnen het traject met het in kaart brengen van de oorzaken van jouw fysiologische stress (verkeerde voeding, verkeerde leef- en slaapgewoontes) en psychologische stress (denk aan werk, financiën, relaties, emoties). Deze typen stress zijn van invloed op je brein en daardoor op de performance van je lichaam.

2. Meten

Vervolgens testen we bij gecertificeerde klinische laboratoria je bloed, speeksel en ontlasting, en hebben we de beste meetapparatuur van het moment om je slaap te monitoren en je DNA, microbioom, neurotransmitters en voedselgevoeligheden te analyseren. Al deze gegevens vatten we samen in een persoonlijk rapport waarin je inzicht krijgt in jouw (biologische) sterktes en talenten, maar ook zwaktes en tekorten.

3. online sessies

Met de resultaten van jouw testen en jouw doelen gaan we aan de slag. Je ontvangt de resultaten van de testen in een rapport. We leren je hoe je de data in je rapport kan interpreteren en we nemen je stapsgewijs mee in hoe je de resultaten kan verbeteren om je doelen te bereiken. De data in de rapporten vormt voor ons ook de basis om voor jou een uniek en persoonlijk leefstijladvies samen te stellen. Dit advies zullen we bespreken tijdens drie privé sessies van een uur. Je krijgt toegang tot al onze kennis en hacks via onze online Biohacking kennismodules. Om de week zijn er live Q&A sessies. Zo begeleiden we je met jouw Human Upgrade.

4. community

Naast de testen en gesprekken word je onderdeel van een community van like-minded, ambitieuze mensen waar ervaringen en kennis wordt gedeeld over health, performance en biohacking. Deze community zal een geweldige motivator zijn om je doelen te behalen. Je kan kiezen om de testen te herhalen en te monitoren of je nog on track bent met je doelen.

Bekijk onze testen

Human Upgrade laat je stap voor stap zien wat je kunt doen of juist kunt laten

Dit programma is voor ambitieuze professionals die weten dat er meer uit het lichaam en de geest te halen valt. 

Wij als topsporters weten dat het mogelijk is. Performance heeft altijd een overtreffende trap. Wanneer je voeding, herstel, trainingsmethoden, psychologie en coaching steeds beter toegespitst op individuele behoeften, kun je hoog blijven presteren. Zo worden wereldrecords verbroken. 
Jij bent ook uniek in je behoeften en gevoeligheden van voedingsstoffen. Ook jij hebt je eigen voorkeuren voor slaap, herstel en rust. En ook jij kan records verbreken als je training en coaching is toegespitst op jouw talenten en behoeftes. Dit is niet alleen van toepassing in topsport, maar ook in het dagelijkse leven. Managers, ondernemers, advocaten, bankiers en accountants zijn je al voor gegaan.
Human Upgrade biedt je de mogelijkheid om net als de beste sporters van de wereld inzichten te krijgen in jouw unieke biologie, zodat jij je lichaam en geest optimaal kan verzorgen en het beste uit jezelf kan halen. 

• meer en stabielere energie
• meer focus en concentratie
• longevity (verlengen kwalitatieve levensjaren)
• meer ontspanning en mentale rust
• betere nachtrust
• minder dagen ziek
• minder pijntjes en blessures
• betere vetverbranding en spieropbouw
• minder spijsverteringsproblemen
• minder ‘off days’
• hogere productiviteit
• meer flow en balans

Hier kun je uit kiezen

Goud

1-OP-1 COACHING

Duur: vanaf 3 maanden

 

Op maat gemaakt health en performance biohacking programma 

– 

1-op-1 

Voor high performers, artiesten, CEO’s, topsporters etc

Exclusieve persoonlijke begeleiding door Govert en het Human Upgrade Team

 

Toegang tot alle content: 

cursusprogramma, 

community, 

Q&A’s en live events

Zilver

ONLINE PROGRAMMA

Duur: 3 maanden

6 uur groeps- en 3 uur privebegeleiding

Biohacking Bibliotheek met biohacks rondom onderwerpen zoals doelen, mindset, voeding, DNA, microbioom, slaap, beweging, emoties en bewustzijn

Online Upgrade community

Elke 2 weken online Q&A’s

Elke 12 weken live event (Upgrade diner)

Brons

ONLINE INSTAPCURSUS

BINNENKORT

Duur: 2 weken

Prijs: 97,- euro

Extra mogelijkheid 1: Voedselgevoeligheidstest 

 

Extra mogelijkheid 2: Vitaminen, mineralen en vetzuren test 

 

Basis bio-hacking cursus met inzichten, meetmethoden en optimaliatietechnieken

 

Gericht op kennismaking met 

biohacking en het verbeteren 

van je gezondheid

Upgraders over hun ervaring

3 months that changed my life. Human Upgrade heeft mij geholpen om van wensen doelen te maken. Tastbaar en recht voor zijn raap. De motivatie komt vanuit jezelf omdat resultaten erg snel voelbaar en merkbaar zijn. Advies wat letterlijk op je lijf is geschreven door middel van DNA analyse en data zorgt ervoor dat het programma perfect op jouw lichaam is afgestemd. Het heeft mijn levensstijl doen laten veranderen en wil nooit meer anders. Heb mij in tijden niet zo lekker en fit gevoeld. Ja zeggen is Ja doen. Govert en het team hebben heel veel empathie en altijd een luisterend oor, maar je moet wel doen wat ze je vertellen. Het is een samenwerking die alleen maar slaagt als je 100% open durft te stellen en echt WILT veranderen. Als je aan deze instelling kan committen ligt een nieuwe manier van leven aan de voeten.

Patrick1st Sales director UKI

Ik kwam terecht bij Human Upgrade en Govert dankzij zijn blogs, vlogs en podcasts (goeie shit). Als golfer oefen je al gauw zo’n 60 uur per week. Helaas lukt meer trainen alleen als je meer herstelt, dus hier was ik naar op zoek. Werd me gauw duidelijk dat Govert als mentor hebben een van de beste keuzes is die ik ooit gemaakt heb. Naast mijn voeding en slaap optimaliseren heb ik vooral veel geleerd over mindset. Dingen als mijn dagen optimaal inrichten tot mijn keuzes onderbouwen op of iets me wel/niet helpt beter te scoren. Dankzij zijn kennis en zijn ervaringen als topsporter heb ik zonder enige twijfel mijn weg naar de top een enorme boost gegeven.

DaneGolfer Topsporter

Het Human Upgrade programma neemt je mee op reis naar jouw ideale staat van zijn. Zowel fysiek als mentaal. Human Upgrade laat je stap voor stap zien wat je kunt doen of juist kunt laten. Laagdrempelig, wetenschappelijk onderbouwd, aan te passen op je eigen wensen en tempo, en met heel veel enthousiasme van Govert en Floris. Iedereen haalt hier wel iets uit; gun jezelf dit ook

ChristofIT-consultant

In de periode dat we dit doen merk ik een aanzienlijke verbetering in mijn eigen gezondheid door middel van de vaak eenvoudige maar impactvolle bio-hacks. Denk hierbij aan ademhalingsoefeningen om de dag energiek mee te beginnen, compacte groene recepten om je lichaam te voorzien van essentiële vitaminen en mineralen (die ook nog eens lekker zijn!!), zonder dat je een koelkast vol aan exotische ingrediënten in huis hoeft te halen. Maar ook het trainen van de geest, hoe zorg je ervoor dat die gefocust blijft tijdens zo’n lange nacht? En hoe zorg je dat je herstelt na een dienst of flinke work-out? Al met al is het erg fijn om met Govert samen te werken, hij is professioneel, persoonlijk, doelgericht en weet zijn kennis op een behapbare, interactieve en leuke manier over te brengen!

Yoeri LRadio DJ 3FM

Ik ben deze periode gestart omdat ik graag meer uit mijzelf wilde halen. Dit zowel fysiek, waar ik met 98KG mezelf te zwaar vond - als mentaal, waar ik meer focus wilde leggen op het “loslaten” van zaken, dat is fysiek ook gelukt: 10 kilo afgevallen. En heb ik geleerd om dingen in perspectief te zetten, en je lichaam te begrijpen als “machine”. Wat je erin stopt, wat je focus is - haal je eruit. Dit niet op een zwevende manier, maar bio-gefocust en bewezen. Combinaties van meditatie, voeding, en meten is hier de sleutel in geweest.
Het heeft me meer mentale rust en begrip voor mijn gevoelens opgeleverd. Inzicht in wat welke voeding met mij doet, hoe slaap mij beïnvloed en waar mijn lichaam mij om vraagt.
Ik raad mensen die op zoek zijn een nog betere versie van zichzelf te creëren, Human Upgrade te doen. Inzicht alleen is al mega waardevol, maar je moet ook openstaan om (ongemakkelijke) groei periodes door te maken. But it’s worth it at the other end 💪

JoepRegional director

Als een van de beste online pokerspelers van der wereld heb ik met veel coaches gewerkt om mijn prestaties naar de hoogste levels te trekken. Govert coached mij de laatste jaren op het gebied van peak performance en mindset. Als ex topsporter en biohacker heeft ie niet alleen de kennis maar ook de ervaring. Dat is wat mij aantrekt aan hem. Samen hebben we alles geoptimaliseerd wat nodig was voor mij. Voeding, supplementen, slaap, training en het mentale gedeelte van performen, hiervoor hebben we samen een mooi plan voor ontwikkeld. Eerst de basics/laaghangend fruit en vervolgens zijn we constant verder gegaan met improven. Mijn poker prestaties waren niet hetzelfde geweest zonder Human Upgrade. Als topsporter/performer is een coach als Govert echt een noodzaak.

FlorisPokerpro

Human Upgrade helpt mij meer uit mijn leven te halen. En als je dat niet wil, dan kan je beter jezelf op een kamer opsluiten.
Ik wil(de) meer uit mijn leven halen, meer energie, concentratie, focus en motivatie, in balans, en Govert heeft me daarbij geholpen. Met kennis en ervaring op de gebieden van slaap, voeding, sport, mentaal welzijn en alles daaromheen, kan ik nauwelijks een persoon inbeelden die niet Human Upgrade zou moeten doen.
You owe it to yourself.

ReinderFounder investment company, Olympian
×