fbpx Skip to main content

Inzicht in jezelf
stelt je in staat
de

kwaliteit van leven
3600 te upgraden

Wat is Biohacking?

Biohacking is een brede term die een enorm scala aan activiteiten kan omvatten. Voor ons betekent biohacking inzicht krijgen in je eigen lichaam en doen wat gunstig is voor jouw unieke biologie en biochemie. Geen chips, magneten of lichamelijke ingrepen, maar een optimalisatie van alle elementen die ons lichaam en brein van nature nodig hebben om zo gunstig mogelijk te presteren.

Inzicht in jouw fysieke & mentale stofwisseling

Wij helpen jou inzicht te krijgen in jouw patronen, gedrag en stofwisseling met behulp van onderzoeksvragen, draagbare meetapparatuur en laboratoriumtesten. De verzameling van testresultaten geeft een meer holistisch beeld van waar je staat, geeft inzicht in patronen en biedt ondersteuning om de juiste koers te pakken op weg naar jouw doelen. We bieden je extra handvatten waardoor je niet uitsluitend op je gevoel hoeft af te gaan.

Biohacking is
niet alleen voor
topsporters

Biohacking is niet nieuw. Topsporters passen biohacking dagelijks toe door nulmetingen uit te voeren, experimenten en optimalisaties toe te passen en te meten of er verbetering is. Ook wij als topatleten zijn dagelijks bezig geweest met het ‘hacken’ van ons lichaam, focus en cognitie. We kregen toegang tot geavanceerde methodes, waardoor we ons lichaam van binnen en van buiten beter leerde kennen. Zo hebben wij onze prestaties kunnen waar maken. Jij kan dat ook.

×