Lees meer

Over ons

Govert en Floris weten wat het is om optimaal te presteren én ze weten wat er nodig is om dit te behalen. Een lichaam en geest in balans. Vanuit eigen ervaringen, opleidingen en cursussen, hebben zij de kennis om andere ambitieuze mensen te helpen beter te presteren en hun doelen te realiseren.

Team

“Wij hebben deze transformatie zelf ervaren en gunnen iedereen een energiek en gezond leven!”

Govert Viergever

Olympisch roeier en expert op het gebied van voeding en het vergroten van menselijke prestaties door middel van data, wetenschap en holistische kennis.

Om als kleine roeier het op te nemen tegen veel grotere atleten en op het hoogste podium te kunnen presteren, was het noodzakelijk dat ik alles uit mijn lichaam haalde wat erin zat. Dat is me ook gelukt. Ik ben met nieuwsgierigheid en ambitie op zoek gegaan naar alle tools en technieken die voor mijn lichaam werkten. Daarnaast heb ik meerdere opleidingen gevolgd over DNA, voeding, leefstijl, coaching en performance. Zo heb ik topsport, wetenschap en leefstijl coaching samengevoegd om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Benieuwd naar Govert’s visie?

Luister hier zijn podcast samen met biohacker Eduard de Wilde en leer alles over biohacking.

Floris van der Linden

Tophockeyer (oud-international), serie-ondernemer en expert op het gebied van leiderschap, performance, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling

Om het leven als topsporter te combineren met ondernemerschap was het voor mij belangrijk dat mijn vitaliteit optimaal was. Zo kon ik in de sport op hoog niveau presteren, maar kon ik als ondernemer ook excelleren in de activiteiten die ik ondernam. Zelfkennis in combinatie met testen van mijn lichaam hebben bijgedragen aan het verhogen van mijn vitaliteit en aan het leven in balans. Nu is het mijn doel dit over te dragen aan anderen.

Boek een
demogesprek

Bekijk hier het
UPGRADE programma

× Hoe kan ik je helpen?