Ontdek het

UPGRADE
programma

Ondanks dat je er alles aan doet om je ambities waar te maken, ga je nog niet op hoog niveau om met je lichaam en je levensstijl. Klinkt dit bekend? HumanUpgrade biedt je de mogelijkheid om net als de beste sporters van de wereld inzicht te krijgen in wat goed is voor jouw unieke biologie. Zo kan je je lichaam en geest optimaal verzorgen en het beste uit jezelf halen.

Eerst volgende programma: 19 april sluit inschrijving

00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden

Over het programma

Het health en performance programma van HumanUpgrade is een online programma waarin je 12 weken lang unieke begeleiding krijgt om je fysieke en mentale prestaties te verbeteren. Hoe? Op basis van biohacking technieken, data, testen, wetenschap en rechtstreekse ervaringen vanuit het bedrijfsleven en de topsport.

Inzicht in oorzaken van jouw stress

We beginnen het traject met het in kaart brengen van de oorzaken van jouw psychologische stress (denk aan werk, financiën, relaties, emoties) en fysiologische stress (verkeerde voeding, verkeerde leef- en slaapgewoontes). Deze typen stress zijn van invloed op je brein en daardoor op de performance van je lichaam.

Testen

Vervolgens testen we bij gecertificeerde klinische laboratoria je bloed, speeksel en ontlasting, en hebben we de beste meetapparatuur van het moment om je slaap te monitoren en je DNA, epigenetica, microbioom, neurotransmitters en voedselgevoeligheden te analyseren. Al deze gegevens vatten we samen in een persoonlijk rapport waarin je inzicht krijgt in jouw (biologische) sterktes en talenten, maar ook zwaktes en tekorten.

Online sessies

Op basis van de data in jouw rapport en jouw doelen gaan we in zes online groepsessies (2 uur per sessie) aan de slag. We leggen je exact uit hoe je de data in het rapport kan interpreteren en nemen we je stapsgewijs mee in hoe je de resultaten kan verbeteren om je doelen te bereiken. De data in het rapport vormt voor ons ook de basis om voor jou een uniek en persoonlijk leefstijladvies samen te stellen. Dit advies zullen we bespreken tijdens twee privé sessies van een uur.

Community

Naast de testen en gesprekken word je onderdeel van een community van like-minded, ambitieuze mensen waar ervaringen en kennis wordt gedeeld over health, performance en biohacking. Deze community zal een geweldige motivator zijn om je doelen te behalen.

Voor wie is het UPGRADE programma?

Het UPGRADE  programma is voor ambitieuze professionals die keihard werken voor resultaat, maar ook het gevoel hebben dat er meer uit het lichaam en de geest te halen valt…

En wij als topsporters weten dat dat mogelijk is. In performance is er namelijk altijd een overtreffende trap. Voeding, herstel, trainingsmethoden, psychologie en coaching worden steeds beter toegespitst op individuele behoeften en zo blijven wereldrecords verbroken worden.

Jij bent ook uniek in je behoeften en gevoeligheden van voedingsstoffen. Ook jij hebt je eigen voorkeuren voor slaap, herstel en rust. En ook jij kan records verbreken als je training en coaching is toegespitst op jouw talenten. Dit is niet alleen van toepassing in topsport, maar ook in het leven.

humanupgrade_upgradeprogramma_2

Wat brengt het je?

Met het programma krijg je inzicht in waar je kansen liggen. Je leert te leven op een manier waarop je psychologie en fysiologie in balans zijn. Je vindt de snelste weg naar jouw flow: een moeiteloze staat van optimale mentale en fysieke prestatie.

Concreet brengt het programma jou:

Reviews

ChristofIT-consultant
Lees verder
"Dit programma neemt je mee op reis naar jouw ideale staat van zijn. Zowel fysiek als mentaal. Human Upgrade laat je stap voor stap zien wat je kunt doen of juist kunt laten. Laagdrempelig, wetenschappelijk onderbouwd, aan te passen op je eigen wensen en tempo, en met heel veel enthousiasme van Govert en Floris. Iedereen haalt hier wel iets uit; gun jezelf dit ook. "
PatrickSales director UKI
Lees verder
"Naast mijn voeding en slaap optimaliseren heb ik vooral veel geleerd over mindset. Dankzij de kennis en ervaringen als topsporter heb ik zonder enige twijfel mijn weg naar de top een enorme boost gegeven. "
ReinderFounder & Olympian
Lees verder
"Met kennis en ervaring op de gebieden van slaap, voeding, sport, mentaal welzijn en alles daaromheen, kan ik nauwelijks iemand inbeelden die niet het Upgrade programma zou moeten doen."
Joep G Regional Director
Lees verder
"Wat heeft het me aan resultaten opgeleverd; meer mentale rust en begrip voor mijn gevoelens. Inzicht in wat welke voeding met mij doet, hoe slaap mij beïnvloedt en waar mijn lichaam om vraagt. "
Previous
Next

Boek een
demogesprek

Wat is
biohacking?

× Hoe kan ik je helpen?